Webdesign

Met WordPress realiseren wij de allermooiste websites voor
bedrijven, professionals en bloggers.

ONZE AANPAK

De ontwikkeling van een website doorloopt bij ons een viertal fases.

Strategie

Wanneer u online producten of diensten wil gaan aanbieden via een website of webshop vraagt dit om een goede strategie. Zonder online strategie kunt u niet bepalen welke marketingactiviteiten u moet opzetten om uw doelen te behalen. Een goede strategie geeft de kaders aan waar u rekening mee dient te houden zoals de doelstelling, de doelgroep, concurrentie en uw eigen mogelijkheden en beperkingen. Wij helpen u graag om de juiste strategie te bepalen.

Onderdelen in de fase: Doelstelling | Concurrentie | Marktonderzoek

Concept

We hebben de strategie voor de website bepaald en dus is het tijd om uw idee├źn om te zetten in een zogeheten concept ontwerp. Een concept ontwerp is een bouwtekening waarin we de structuur, navigatie en functionaliteiten van de website weergeven. Een goed concept ontwerp houdt rekening met het gedrag van de bezoekers en zorgt voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Dit resulteert uiteindelijk in hogere conversies en een betere positie in zoekmachines.

Onderdelen in de fase: Wireframing | Customer Journey | Structuur

k

Ontwerp

In de ontwerpfase vertalen we het concept naar een concreet ontwerp. Tegenwoordig bieden websites zoveel functionaliteiten, dat het belangrijk is om de website eerst uitgebreid te testen. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de uitstraling, maar ook naar de technische aspecten en gebruiksvriendelijkheid van de website. Door de gebruiksvriendelijkheid te testen komen we erachter wanneer, waar en waarom bezoekers vastlopen tijdens hun bezoek. Een goede gebruikservaring resulteert vaak in een hogere klanttevredenheid en dus in een succesvolle website.

Onderdelen in deze fase: Visueel ontwerp | Content | Development

Traffic

Als de website is gelanceerd willen we natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen de website vinden. Het verkrijgen van bezoekers hoeft niet al te moeilijk te zijn wanneer we gebruik maken van slimme tools als Google Adwords, Social Media en E-mailmarketing, maar traffic genereren begint met het vindbaar maken van de website in Google. Google is voor veel mensen het startpunt van hun zoektocht naar informatie. Om zoveel mogelijk traffic te genereren is het dus noodzakelijk om zo hoog mogelijk in Google te scoren. Hoe hoger de positie, hoe groter de kans dat een bezoeker hierop klikt.

Onderdelen in deze fase: Adverteren | Social Media | E-mailmarketing

Interesse in een nieuwe website?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

DE KRACHT VAN WORDPRESS

Prachtig design, krachtige functies en de vrijheid om alles te bouwen wat we willen.

Met meer dan 45.000 beschikbare plugins zijn de mogelijkheden in WordPress grenzeloos.

Kennis maken…

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Slotenmaker 17
6444 KM Brunssum

+31 614 896 754

service@rayit.com

Contact opnemen

9 + 3 =