Online werken

Werken in de cloud geeft bedrijven flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid als het gaat om kritische bedrijfsapplicaties.

WERKEN IN DE CLOUD

Servers op locaties zijn niet meer nodig en u, als ondernemer, betaald alleen maar voor wat u daadwerkelijk wilt gebruiken. Zo kunt u maandelijks uw clouddiensten afstemmen op uw bedrijfsbehoeften!

Binnen een paar minuten aan de slag met je eigen website? Wij installeren geheel kosteloos WordPress, Joomla, Magento of Drupal op jouw server.

Interesse in online werken?

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

ONZE OPLOSSINGEN

HOSTED SHAREPOINT
Op zoek naar een online omgeving waar u met uw team samen te kunt werken? Dan is Hosted Sharepoint mogelijk iets voor u. Hosted Sharepoint biedt een platform om online samen te kunnen werken en biedt de mogelijkheid eenvoudig een intranet op te kunnen bouwen. Berichten, Newsfeeds of bestanden delen is geen probleem! U betaald per gebruiker per maand en voor de hoeveelheid ruimte die u in totaal doet gebruiken. Grote investeringen zijn dan ook niet nodig.

HOSTED EXCHANGE
Een van de beste voorbeelden van een cloud applicatie is Hosted Exchange. Hosted Exchange geeft u een uitgebreide functionaliteit als het gaat om e-mailen, agenda beheer en online samenwerken, eventueel met Office of Outlook licentie voor op kantoor!

Kennis maken…

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek of neem direct contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Slotenmaker 17
6444 KM Brunssum

+31 614 896 754

service@rayit.com

Contact opnemen

5 + 14 =