Webhosting

Met webhosting kun je je eigen website op internet publiceren. Webhosting is een stukje schijfruimte op een webserver. Rayit doet dit voor enkele honderden websites. Van blogs tot complexe webwinkels, van particulier tot zakelijk. Rayit helpt u graag met het zoeken van een passend webhostingpakket.

Al onze hostingpakketten zijn zelf te beheren via PLESK, een uitgebreide pagina waar u alle instellingen kunt beheren. Daarnaast zijn al onze servers professionele HP servers met snelle SSD hardeschijven. Gegarandeerd de beste prestaties! Mocht het toch even niet lukken of duidelijk zijn? Dan staat het Rayit Service team altijd voor uw klaar.

Heeft u al een webhostingpakket maar wilt u graag overstappen naar Rayit? Neem contact met ons op. Onze verhuisservice zorgt ervoor dat u kosteloos kunt overstappen en dat uw website en e-mail kosteloos verhuisd wordt, ook als u huidige contract nog geldig is!

Managed of reseller webhosting

Bent u, bijvoorbeeld, webdesigner en heeft u meerdere websites? Rayit geeft aantrekkelijke kortingen en maakt het beheer van al deze pagina’s eenvoudig. Vanuit één portal kunt u al uw verschillende websites beheren en monitoren.

Heeft u een website maar is hosting het laatste waar u aan wilt denken? Met Managed Hosting van Rayit nemen wij het beheer uit handen. Backups, ondersteuning en beheer worden voor u opgelost! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rayit heeft ons geholpen met het verhuizen van 25 domeinnamen en websites, alles was vakkundig en snel geregeld!

Camiel

Ondernemer, rayit

Dankzij Rayit hebben we sinds vorig jaar een mooie nieuwe website. We passen bijna alles zelf aan en als het even niet lukt staat het team van Rayit voor ons klaar. Ze komen zelfs naar onze Cursus op het moment dat het nodig is!

Carlos Callewaert

Cursusleider, Rayit

VPS Servers

VPS servers (Virtual Private Servers) zijn virtueel ingerichte servers op één fysieke server. Het geeft u een eigen (server) omgeving met de voordelen van een eigen server maar tegen lagere kosten. U betaald immers alleen de resources die u nodig heeft. VPS servers zijn interessant om te gebruiken als u minder afhankelijk wilt zijn, hogere performance wilt halen of eigen applicaties wilt hosten.

Alle VPS servers zijn gehost op HP Proliant DL380 servers van de nieuwste generaties, redundant uitgevoerd en allen voorzien van snelle SSD servers.

Dedicated Servers

Dedicated servers zijn, anders van VPS servers, fysieke unieke servers. Een echte server dus, dedicated voor u om te gebruiken. U hoeft geen hardware aan te schaffen maar gebruikt één van de Rayit servers met specificaties zoals u ze nodig heeft.

Datacenter

Alle Rayit Servers worden gehost vanuit het Unilogic Networks datacenter in Sittard. De dataruimtes zijn voorzien van de volgende faciliteiten:

> Gasblussing
N+1 Climaat Conditionering
>  UPS + Noodstroom Aggregaat
A+B Feed per Rack

Neem contact op

Ik heb interesse!