Werken in de cloud

Werken in de cloud geeft bedrijven flexibiliteit, schaalbaarheid en betrouwbaarheid als het gaat om kritische bedrijfsapplicaties. Servers op locaties zijn niet meer nodig en u, als ondernemer, betaald alleen maar voor wat u daadwerkelijk wilt gebruiken. Zo kunt u maandelijks uw clouddiensten afstemmen op uw bedrijfsbehoeften!

Hosted Exchange

Een van de beste voorbeelden van een cloud applicatie is Hosted Exchange. Hosted Exchange geeft u een uitgebreide functionaliteit als het gaat om e-mailen, agenda beheer en online samenwerken, eventueel met Office of Outlook licentie voor op kantoor!

Hosted Sharepoint

Op zoek naar een online omgeving waar u met uw team samen te kunt werken? Dan is Hosted Sharepoint mogelijk iets voor u. Hosted Sharepoint biedt een platform om online samen te kunnen werken en biedt de mogelijkheid eenvoudig een intranet op te kunnen bouwen. Berichten, Newsfeeds of bestanden delen is geen probleem! U betaald per gebruiker per maand en voor de hoeveelheid ruimte die u in totaal doet gebruiken. Grote investeringen zijn dan ook niet nodig.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten wat deze of andere applicaties in de  cloud voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met op ons voor een vrijblijvend gesprek om te zien waar de kansen liggen!

Neem contact op

Ik heb interesse!