Rayit

Rayit Internetservices levert ICT en internet gerelateerde diensten voor zakelijke en particuliere markt, daarnaast zijn we leverancier van vele verenigingen in het zuiden van Nederland. Onze diensten zijn schaalbaar, betaalbaar en altijd voorzien van ondersteuning en eerlijk advies. Hierin onderscheiden we ons van andere bedrijven op internet. Wij zullen je nooit een product of dienst aanbieden welke je niet nodig hebt, daar kun je op vertrouwen!

 

Waarom kiezen voor Rayit?

Klanten bij Rayit kunnen rekenen op een betrouwbare partner met vakkundige en persoonlijke ondersteuning. We helpen jou, je bedrijf of je vereniging op weg op met ICT voorzieningen of het internet. Zo zijn we een stabiele partner, ook als er een keer iets verandert.

Klanten die onze diensten willen ervaren kunnen deze gratis uitproberen of gratis verhuizen naar Rayit, wij helpen je opstarten zonder kosten! Tot slot werken we niet met lang lopende contracten want flexibiliteit is wel zo handig.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie, gewoon eens van gedachte wisselen of even sparren over wat Rayit voor jou kan doen? Vul het contactformulier in op deze pagina en we nemen contact met je op voor een afspraak.

Meer weten?

Contact